Saturday, 21 January 2012

KOje Baru....

Assalammualaikum kepada semua kawan dan teman2 sekelian....aku dh xbekerja dengan kerajan dh sebab kontrak aku dh tamat setelah berkhidmat hampir 5 tahun...sekarang aku bekerja disebuah syarikat Konsesi Lebuh Raya...alhamdulillah keje di tempat baru nie ok...tp jauhlh tempat keje aku...di Kota Kemuning...Isteri aku pulak tengah sarat mengandung...di jangka bersalin awal bulan 3..tambah rezeki aku tahun nie...anak firs time aku keje kerajaan, nak ke-2 nie aku keje swasta...bak kata orang anak pertama anak kerajaan, anak ke-2 anak swasta...heheheheheh...awal tahun ari tu aku betulkan aircond kereta dh abis dekat 1k...pastu minggu lepas kereta aku problem...xleh start...hantar kat produa kene tukar kunci...dekat 1k jugak, sbb beli kereta second dulu...dia bagi kunci xorignal...tp pakai dekat 5 tahn jgk...terkejut orng produa tu bila aku kata aku gne kunci bukan ori dekat 5 tahun...
Baru2 nie aku baru beli tv LED jenama SHARP...aku beli pun nk pilih yg ada insurans...sekarang tv yg ada insurans jenama TOSHIBA dan SHARP....ader 5 insurans, tv pecah, dipanah petir,dicuri,dan ape tah lagi...lupe plak....sekarang inggal nk bayar bil astro jer...dh bayar bru leh tgk tv...hehehehe...rasa nk tukar beyond....sbb dh beli tv full HDkan...sekarang nie keje minggu pertama n ketiga jer...cuti raya cina nie nk siapkan rumah...pg td sebelum g keje bini aku dh warning dh balik keje jgn singgah mana2 sbb nk tolong dia kemas umah, maklumlah bini tgh sarat....oklah nnt aku smbng lg k...

wssalam...


No comments:

Post a Comment